Best Vision

dé specialist in multifocale glazen

Welk type brilglazen hebt u nodig? Enkelvoudige of multifocale, ongekleurde, gekleurde of meekleurende glazen? Computer- of sportglazen? Best Vision heeft ze allemaal in huis en adviseert de oplossing die het best bij u past. Omdat uw ogen het beste comfort verdienen, hebbben we enkel de topmerken in huis. Onze selectie multifocale brilglazen spant de kroon. Waarom?

goed zien op elke afstand

Drie belangrijke voordelen van multifocale brilglazen:

  1. U merkt geen abrupte overgangen tussen het leesgedeelte en het verafgedeelte
  2. Ook in middengedeelte blijft u scherp zien
  3. Het leesgedeelte is onzichtbaar, zodat uw bril een jonge uitstraling behoudt

Best Vision is gespecialiseerd in multifocale glazen. Know-how, de keuze voor topkwaliteit en hypermoderne aanpasapparatuur, garanderen een goed zicht op elke afstand en een uiterst vlotte gewenning.

Een woordje uitleg over de verschillende glazen:

  • Enkelzichtglazen of unifocale glazen verbeteren het zicht op één bepaalde afstand. Denk bv. aan autorijden of lezen. 
  • Computerglazen of beeldschermglazen zijn dé oplossing voor iedereen die veel met computer of laptop moet werken. Deze glazen worden aangepast aan de vereiste kijkafstand, zodat je met een correcte lichaamshouding aan de slag kunt. 
  • Multifocale glazen of progressieve glazen zijn opgebouwd uit verschillende sterktes en met deze glazen kun je op alle afstanden kijken. Gedaan met het vervelende op- en afzetten van de bril. Dit is de meest gekozen oplossing door brildragers van 45 jaar en ouder.
  • Aangepaste sportglazen of contactlenzen bieden oplossing bij het sporten.

Alle glazen bij Best Vision zijn standaard voorzien van een hardingslaag en meervoudige ontspiegeling, die de krasgevoeligheid verminderen en het zicht verbeteren. 

Bekijk hier ons aanbod kwaliteitsglazen. Voor persoonlijk advies helpen wij u graag!

Blog

Gaan digitale consumptie en burn-out hand in hand?

27/12/2019 | 12:12

Het aantal mensen met een burn-out stijgt in Belgiƫ tot alarmerende cijfers. Er zijn meerdere redenen waarom mensen een burn-out krijgen. Ook de overvloed van blauw licht om ons heen, kan hiermee te maken hebben.
Meer…

Best Vision Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, promo's en nieuwe collecties. Schrijf je snel in op de nieuwsbrief

Inschrijven »